26 november 2011

Örebro och Tomten

- Örebroare?
- Nej, Tomten...


Örebroarna förnekar sig inte. De laddar redan. Serien är en enda lång transportsträcka för dem tills de möter - Gulsvart. Då blir det tydligen extra viktigt att vinna. Skumt! Förstår inte riktigt poängen? Det är ju bara ännu en ny match i höstmörkret som ska spelas av i väntan på den riktigt stora händelsen i december - att Tomten ska komma! Det ser jag fram mot. Längtar alltid efter Tomten. 

På tal om Tomten så kunde man ana hans närvaro idag. Tomten är nog Gulsvart. Med hans benägna hjälp fick varken Malmö eller Leksand de poäng som de så hett eftertraktade. Malmö lyckades med konststycket att förlora mot Mora hemma i sin jättearena. Det är nästan en konst att spela så dåligt som Malmö gör. Man kan säga att Malmö just nu är som bäst på att vara som sämst när det gäller som mest...

Leksand då? Idag skulle tre nya poäng bärgas mot ett i tabellen sladdande Rögle. Det gick inte alls. Matchen slutade 1 - 1 och fick gå till övertid. Rögle snodde extrapoängen. Så kan det gå när man har seriens stabilaste försvar men dåliga avslutare. Hur reagerade då Salo efter denna förlust? Jo, han deklarerade att en ny spelare kommer in i laget. En back! Ja, just det. En back är precis vad Leksand behöver när de har sådana problem med målskyttet.....


6 kommentarer:

 1. Tror du ger ditt lag lite mer betydelse än det har, visst är det bara en match i raden av matcher, men man får leta lite efter små glädjeämnen i höstmörkret och ett av dessa glädjeämnen är ju att piska VIK :)

  SvaraRadera
 2. Avd oberörd.
  Roligaste lagen att vinna mot 1.Örebro ;)

  SvaraRadera
 3. Ö: Alldeles rätt. Roligast att vinna mot. Inte förlora..

  SvaraRadera
 4. Det är klart vi uppskattar en bra match, de andra lagen förmår ju inte att bjuda upp till kamp. Segrarna läggs på hög och spänningen i serien når samma nivåer som ett batteri från BR-leksaker gör efter en halvtimmes användande.

  De rödvita kan behöva en rejäl genomkörare efter alla träningspass mot lingonlagen i serien. ;)

  Så varmt välkomna till bunkern!

  SvaraRadera