7 januari 2012

Rögle - Västerås 3-1 (borde varit 13-1)

Skämmes tamigfan - AVGÅ - någon!
PINSAMT!

Mer än så klarar jag inte av efter dagens match - typ!

Jo, en sak till. Kvalserien.

- Glöm den!

Vi har inte en trupp som kan ta sig dit. Och om vi mot förmodan, genom tur, falskspel, dopning, mutor, tar oss dit har vi inget där att göra...

Så enkelt kan man sammanfatta det hela.

Man får helt enkelt sätta ned kraven en aning. Vi får sikta in oss på att klara playoff. Kan ju alltid bli kul att se några spännande matcher innan det är dags att ta fram gräsklipparen igen..

Go´natt..

3 kommentarer:

 1. Lite löjligt att sjunka ned på den här nivån. Vik gör ju ett fantastiskt arbete med de otroliga spelare de har för närvarande. Har svårt att se att andra lag skulle ligga i samma sits med så många som saknas.

  SvaraRadera
 2. Det handlar om REALISMEN! Visst har vi några spelare skadade, men, de som är friska och iklädda matchstället måste banne mig visa bättre vilja!

  Dagens insats var sannerligen värd massor av kritik. Hinkvis. Litervis. Att sedan inte Kenneth Bergkvist är med och spelar när vi har så många spelare borta redan är en - gåta!

  Och handen på hjärtat. Vårt spel de senaste nio omgångarna har inte varit mycket att hänga i granen...

  Nio matcher
  Tre segrar
  Fem förluster
  En oavgjord

  Där har du den huvudsakliga anledningen till varför jag backar ur snacket om en direktplats..

  SvaraRadera
 3. KS kan det bli för VIK om laget blir skadefritt och samma lag som inledde säsongen...om det nu sker att VIK blir skadefritt....inte varit så sen omgång 5

  SvaraRadera