16 september 2010

Missad premiär...

Migrän är inte roligt..

Bloggen kunde inte närvara på kvällens galaföreställning i ABB Arena då gulsvart bjöd på bäverkross. En illasinnad migränattack under eftermiddagen satte stopp för detta. Det blev till att bädda ned sig efter jobbet och med fördragna gardiner försöka fly undan smärtan. När jag väl vaknade till sans strax efter 19:30 masade jag mig fram till TV:n och tryckte mig fram till sidan 378 i Text-tv-tablån. Vadnu? Såg jag fortfarande dubbelt? Stod det 4 - 0 efter första perioden. Till oss?

Det blev till att slå igång datorn och logga in på http://www.sr.se/ och dubbelkontrollera. Jo-men-visst-se-på-satan! Plötsligt kändes inte onsdagskvällen så motig längre. Det blev till att hänga kvar framför skärmen och invänta nya "pling" på resultattavlan.

Frugan och dottern kom slutligen hem från ABB Arena och kunde förnöjt konstatera att det varit en riktigt rolig match. Dottern var mest nöjd med livet på läktaren. Hon hade svårt att prata efter allt skrikande och sjungande. Jag blev så exalterad av hennes redogörelse av matchen att vi beslöt fira triumfen med några fläskiga hamburgare från Burger King! Är det fest så är det.

Så, mina vänner. Jag kan därmed inte komma med några kommentarer kring matchen som sådan utan nöjer mig med det lilla. Att spöa "bosseförs" är inte fy skam. Inte alls. Det är rätt stort i vår värld. Den värld som heter Hockey-Allsvenskan. Hellre vinna stort mot Bofors i AS än att förlora mot LHC i ES - typ!(Detta var  riktat till Black Boris)

Nu gäller det dock att följa upp denna match på ett bra sätt. Vinner vi mot TAIF borta kommer jag bli oerhört lycklig. Så lycklig att jag på stående fot lovar börja - hm - städa i mina bokhyllor!


3 kommentarer:

  1. Nåja :)

    Jag säger så här: Hellre torska mot LHC i ES än Borås i AS. (Tänker naturligtvis på Rögle.)

    Och tipset gick bra?

    SvaraRadera
  2. Krya på sig...bah jag som trodde att jag stod bredvid dig på matchen..tänk vad fel man kan ha.

    SvaraRadera
  3. Det är snart dag för "GurkOlle" att klä av sig anonymiteten och gå ut på gatorna som en vanlig man..

    SvaraRadera