10 september 2011

Fulspel - Ryno - Modo - Salo

-Svara ärligt Tommy, har du fejkat denna övergång med hjälp av Modo?
- Nääääää!
- Varför växer då näsan?



4 kommentarer:

  1. Spännande värvning ändå. Och gigantisk floppvarning om du frågar Boris.

    SvaraRadera
  2. BB: Jag missunnar inte Ryno att misslyckas. Det är han väl värd. Däremot är jag misstänksam mot misstänk mygel. Eller har jag missat något i denna affär?

    SvaraRadera
  3. Nog finns det inslag av mygel alltid.

    Ryno visste antagligen hela tiden att han hade Leksand att falla tillbaka på om han inte skulle ta plats i Modo. Salo var ju öppen med att han ville ha Ryno redan förra säsongen.

    Och Leksands sportchef har uppenbarligen både en och två rävar bakom örat. Hans egen övergång från Oskarshamn, Gråhns-affären, snacket om att frysa ut Grand-Pierre osv. Salo har på relativt kort tid hunnit visa att han är beredd att fula för att nå framgång. Hans goda kontakter i Modo gör ju inte heller att man blir mindre misstänksam direkt.

    Sist men inte minst: Jag missunnar inte heller Ryno att lyckas. (För det var det väl du menade?) Han har hockeyn i blodet och jag gillar honom. Men vi har ju snackat Ryno förut, du och jag, och vet båda hur kass han kan vara - när det inte funkar. I AIK funkade det alldeles för sällan, medan det i Oskarshamn - där kraven var betydligt lägre än i AIK - funkade alldeles utmärkt (två gånger om). Nu kommer Ryno till Leksand, där det ställs ungefär lika höga krav som i AIK. Än så länge har han aldrig presterat i ett förväntat topplag, det är därför skojar jag till det och varnar för flopp. Men jag hoppas faktiskt att han lyckas.

    SvaraRadera
  4. Självklart "skämtade" jag lite med min förra kommentar om Ryno. Men sanningen är den att även jag gillar Ryno som spelare. Senast förra säsongen var det han som ensam höll på att sno alla poäng i en match mot oss i ABB Arena. Stundtals var han lysande. Men. I slutänden drog han på sig en helt onödig utvisning i offensiv zon som gav oss chansen att vinna matchen. Och det - min vän - är lite av Ryno i ett nötskal..

    SvaraRadera