25 september 2011

Botten


Ibland säger en bild mer än tusen masar...

I morgon gäller det - igen. Då ska Tingsryd betvingas. Tingsryd som till denna säsong provat ett nytt grepp. Man tillåter inte längre spelare att bo på andra orter än just - Tingsryd. Tanken var att svetsa samman gruppen bättre på det sättet. Hur det går? Tja, idag lämnade deras två amerikaner truppen. Kanske drabbades de av klaustrofobi! De kände sig helt enkelt instängda i det småländska mörkret. Men in i laget kommer istället en kanadensare. Huruvida han hinner bli spelklar till morgondagens match är oklart. Men det går snabbt nuförtiden med bredband, internet och mobiler. Kanske de faxade över den nye spelaren? Eller tankande ned honom från Facebook!


Misstänker att det är dags för Sperrle att kliva in mellan stolparna i morgondagens match. Vid Gud hoppas jag då att han drar ned på sina utflykter runt målet. Jag har den största tilltron till Sperrle - så länge han står kvar i målet!

Faktum är att jag känner en viss oro inför denna "lätta" match. Minns våra möten förra säsongen. I första mötet med Tingsryd, på bortaplan, hade vi en trygg ledning med två mål. Sedan rasade allt och TAIF kunde gå fram till en enkel seger med sex mål mot två. Då spelade Tingsryd på rus. Precis som de kan göra i morgon. För dem gäller det verkligen att börja vinna. Finns ingen annan väg. Det blir med andra ord ett ytterst desperat TAIF som kommer sätta full fart från start i ambitionen att få grepp om matchbilden. Så, grabbar i Gulsvart, det gäller att vara på tå från start...

En seger på TAIF på måndag kväll och vi har garanterat lapp på luckan i nästkommande möte hemma mot Leksand. Tänk att matcher mot två bottenlag kan skapa ett sådant intresse :)

- Jädrar vad kul att #33, Marcus "Messy" Jonsson kommit igång så bra. Har vi månne en ny Stefan "Stiffen" Holmström i honom? 



1 kommentar: