9 september 2011

Det drar ihop sig..

Det kan bli lite grisigt  mellan lagen..


Tänka sig. Snart är det säsong igen - på riktigt. Det kunde man knappt tro bara för några veckor sedan. Men så är det. Nu återstår bara en prestigekamp(!) mot Leksand i ABB Arena innan det är skarpt läge i seriepremiären borta mot Troja. Leksand, det enda lag som vi torskat mot på försäsongen, kan bli en bra värdemätare. Efter en något knagglig start på sitt matchande tycks det fått igång produktionen framåt. De har med sig en lycksam turné i Norge i bagaget. 

Jag gissar på att det kan bli en bökig tillställning. Båda lagen vill nog göra ett riktigt bra genrep och inte bjuda lillfingret i denna kamp. Det kommer sannolikt smälla längs sarger och hyttas med nävar framför målen. Med andra ord kan det bli en sevärd match trots att den egentligen inte gäller något. Nåja, det gäller i alla fall inga poäng.

Skulle vara kul att få se Jensa Holmström i kassen för LIF. Kanske vi då kan förvänta oss den obligatoriska bjudningen. Det vore trevligt. Och hur kommer Herr Forsberg att agera? Ska han visa upp sig i sin nya dress inför sin gamla publik på för oss sämsta tänkbara sätt? Förhoppningsvis visar han oss tillbörlig respekt och fortsätter missa alla målchanser. Precis som han gjorde i Gulsvart:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar