18 december 2010

Karlskoga


Varning för Bofors


Höstsäsongen 2010 är snart färdigspelad. En match återstår innan vi kan summera. Bofors hemma. Den matchen kunde vi lika gärna varit förutan. Risken är stor att den kommer urarta - på något sätt. Antingen på läktaren eller på isen. Bofors har nämligen återgått till den spelstil som tidigare gällde - grishockeyn!

Inför senaste mötet med Örebro gjorde spelare i Bofors uttalanden om att de skulle "köra över" spelare i Örebro. Supportrar talade om "payback-time" för någon oförätt som inträffat vid ett tidigare möte. Rena rama talibanmentaliteten! Och vad hände i matchen? Örebros fixstjärna och största poängsamlare, Conny Strömberg, fick sig en tjuvsmäll och tvingades avbryta matchen. Boforsspelaren, som delade ut smällen, deklarerade självklart att "det inte var meningen" och att "det var olyckligt". Att det sedan var samme spelare som tidigare gått ut i lokaltidningen och sagt att man "skulle köra över" hade tydligen inget samband! - Nehej, tror jag det!

Tråkigt nog för oss är V. Mårtensson avstängd till matchen mot Bofors. Vilken, eller vilka, spelare i laget ska nu klara av att stå upp mot detta hot? Kan vi räkna med att Andreas Lindh gör sig redo för att ta kampen? Problemet, som jag ser det, är att vi inte har någon spelare som kan ersätta V. Mårtensson. Det finns ingen annan spelare i årets trupp som kan gå in och spela riktigt tufft, fränt och hårt. Våra spelare är alldeles för välkammade för det.

För övrigt anser självklart alla i Bofors, samt Karlskoga, att det är Örebroarna som är dumma i huvudet och de värsta syndarna...



7 kommentarer:

  1. Ditt avskräde!

    Har du ens sett sekvensen?

    SvaraRadera
  2. Även om tacklingen mot Strömberg kanske var regelrätt kan man inte komma ifrån att Bofors spelade småfult matchen igenom, allt för att få Örebro ur balans. Bofors vann dock välförtjänt för att man gjorde mål på sina chanser medan Örebro brände sina i en spelmässigt jämn match. Ganska dåligt spel från båda lagen.

    SvaraRadera
  3. Kollade du ens på matchen?
    Tacklingen på Conny var klockren, det var bara oflyt att han flög in i sargen. Då var Emil Axelssons tackling på Högga mycket värre i slutet av mathen. Man ser hur han siktar mot huvudet, riktigt dåligt gjort.

    http://www.ctvplay.se/video/1963/ÖIK

    SvaraRadera
  4. Är det verkligen Bofors som spelar så fult ? Kolla in:
    http://www.ctvplay.se/video/1963/%C3%96IK-Sk%C3%A4mmer-ut-sig

    Efter att Gurk-Olle sett klippet kan han väl kommentera detsamma ?
    //Sidden

    SvaraRadera
  5. Tror inte det blir någon kommentar av riktighetsministern.

    SvaraRadera
  6. Här är alla välkomna med sina synpunkter! Jag läser och begrundar.

    SvaraRadera
  7. Gällivarehäng Bikarn19 december 2010 kl. 15:17

    vi grisar vidare,hoppas vi sänker flera Västerås spelare nästa match så vi kan vinna.

    SvaraRadera