19 december 2010

Bofors nästa #2


..glas är vackert men ack så ömtåligt!

Idag skriver vi den 19 december. Den tredje advent. Ännu ett ljus ska tändas för att skingra mörkret som omger oss i denna tid. Meteorologerna förutspår vargavinter. Mer snö ska falla. Mycket snö. Rent av väldigt mycket snö. Alla minns vi förra årets vinter. En vinter som höll oss i sitt vita, och kalla, grepp i månader. Då trodde man det var över för detta decennium eller rent av för detta sekel. Inte kunde vi få ännu en snörik och kall vinter i dessa tider av global uppvärming och skenande växthuseffekt? Men visst kan vi få det - tydligen. Vem ska man lita på? Vem vet vad som väntar - i framtiden?

Det enda jag vet är att det snart randas juletider. Då ska klappar delas ut. Precis som den 27 december då Bofors kommer på besök till ABB Arena. Troligen har de med sig en hel säck med "hårda klappar" som de frikostigt kommer att dela med sig av på isen. Frågan är bara om Gulsvart har något att erbjuda tillbaka. Det vet man inte riktigt. Normalt svarar man upp då man får gåvor. Man ger något tillbaka. Kanske Gulsvart kan ladda upp med en låda smällkarameller! Det vore trevligt.

För övrigt tycker jag det är märkligt att Boforsare tar så illa vid sig för att man driver lite med dem. Förstår de inte ironi? Kanske inte. Jag får i fortsättningen vara lite tydligare med vad jag menar- typ.

Conny Strömberg
- är en fantastisk lirare. Det håller nog alla med om. Men om han varit boxare skulle man fråga sig om han inte har glaskäke. Conny är inte bara en fenomenal poänggörare han är även en riktig "Rydmarkare". Ja, vi Västeråsare minns alla vår Daniel Rydmark som var en mycket talangfull hockeyspelare men även en "påse full med skit". Fanns det, eller finns det idag, någon spelare som är så full av skitsnack som just vår Rydmark var? Kanske C. Strömberg kan axla den manteln. Många minns säkert D. Rydmarks trashtalk mot P.Forsberg i finalspelet mellan Modo och MIF. I varenda byte var Rydmark framme och snackade med den unge Forsberg. Försökte få honom ur balans. Somliga ville kalla Rydmark för en riktig "gris". Men han var nyttig, och älskad, i det lag han spelade.

Conny Strömberg får nog även i fortsättningen räkna med att en och annan vill trycka till honom....

Krossa Bofors!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar