7 december 2010

Bobo - igen


Sällan har väl uttrycket:
"smidig som en elefant i en porslinsbutik"
 passat bättre i dessa dagar!

När så alla fått några timmar på sig att analysera vad som faktiskt hände under gårdagsmatchen mot Almtuna kan man skönja mångas ångerfullhet. De var visst lite för snabba med att döma. Lite för kvicka på att kölhala. Lite för raska att peka finger och moralisera.

Det handlar naturligvis om "överfallet" på isen. The "Big Bang". När Gurka av granit mötte Aros av bräckligt glas. När vår underbare V. Mårtensson markerade revir mot en ynkedom till spelare i motståndarlaget. Pang, sa det och fläskläppen satt där den skulle! Genast fylldes Gränbyhallen av tandagnissel och dess pöbel skanderade om skandal och övervåld. Men det mest pinsamma var efter matchen när Överste Pinsam i egen hög person, Bobo, började gapa om att det var "livsfarligt spel" och att " Västerås borde riva Mårtensson kontrakt direkt". Där kan vi prata om glocal-net-varning!

Nu har till och med J. Thornberg, på Viasat Sport, gjort avbön. Han erkänner att det inte var frågan om någon större regelvidrighet. Någon armbåge såg han inte röken av trots att han granskat klippet åtskilliga gånger. Han kunde sträcka sig till att det var en boarding men absolut inte mer!

Så sug i er alla AIS:are. Ni är bara bittra för att era spelare är byggda av uselt virke och inte klarar av en konfrontation med riktiga män på isen!

För övrigt kan jag fortfarande inte förstå hur AIS kunde få två hemmamatcher på raken mot oss? Hur sportsligt rättvist är det på en skala?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar