4 december 2010

Boråååååååås

En och annan "zebra" bor nog här!


Idag är den dag då det vänder. Idag blir den dag vi kommer minnas som starten för en räcka med hedervärda insatser för vårt Gulsvarta gäng. Så enkelt är det. Inget tjafs. Nu möter vi ett gäng med lag som ligger och släpar i tabellen. Lag som vill upp men som inte ska få komma upp. Låt de ligga där och guppa med näsan strax under vattenytan. Ge dem inte luft att ta sig uppåt i tabellen. De lag jag pratar om är Almtuna, Mora och dagens motståndare Borås. Inget av lagen har imponerat så här långt. Inget av lagen behöver heller imponera de närmsta omgångarna. 

Med lite flax, flyt, och stolpe in kan vi ta oss igenom de kommande omgångarna och inkassera massor av välbehövliga poäng. Vi kan därigenom befästa vår position som ett stabilt mittenlag och gå in i julfirandet med känslan av ett visst välbehag.

- Ska man hårdra det lite så måste vi vinna mot ovan nämnda lag om vi ska göra anspråk på att vara ett lag som ska tillhöra det övre skiktet i tabellen...

Men som sagt. Denna gång väljer jag att inte hårddra. Jag tror inte det behövs. Spelare, ledare, tränare och alla andra inblandade runt Gulsvart är väl medvetna om vad som gäller nu. Det är segrar som räknas. Eller åtminstone poäng i varje match. Och det börjar redan ikväll.

Borås kommer säkerligen tuta och köra första tio men sedan blir det lugna gatan för oss. Sperrle eller Gustafsson kommer hålla tätt och sedan sätter Damien två strutar. Case Closed!

Kan det bli enklare än så?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar