21 december 2010

Bofors #4


 Lagom är bäst...


Vintern griper oss än mer denna dag - banne mig! Behöver det bli kallare än så här - typ. Måste allt vara så överdrivet och överdådigt. Varför  inte så typiskt Svenskt och lagom istället. Jag gillar lagom på något sätt. Bara för att det är just så - lagom! Bofors, tex, är lagom knepiga att spela mot. Deras supportrar ger intryck av att vara lagom allmänbildade. Deras tränare är lagom rutinerad. De kommer från en lagom stor stad. Boforsare tycker inte speciellt bra om andra lag - de tycker på sin höjd lagom bra om de måste tycka. Annars är de mest nöjda med sig själva då de anser sig vara - just det - precis lagom.

Den 27 december bär det av. Då kommer Karlskogas stolthet på besök. Sett som en attraktion mellan julskinka och nyårssmällare är det besöket precis lagom. Precis  lagom vad man orkar med. De allra flesta av oss är säkerligen lagom dästa och upplåsta efter den intagna julmaten. För det gör vi alla under julen. Äter just så där lagom.

Sannolikt skulle vi inte orka med några större äventyr i ABB Arena den 27:e med tanke på detta. Då blir denna match precis lagom. Att vinna mot Bofors och ta tre poäng - ja- det måste vara den ultimata definitionen av begreppet - lagom!

Välkomna Bofors!

3 kommentarer:

  1. Ha ha ha. Du är allt go du G-Olle. Ha en lagom God Jul och ett helvetiskt Gott Nytt År.

    SvaraRadera
  2. God Jul Olle! Lovar att inte vara dryg efter matchen när vi har vunnit ;).

    SvaraRadera
  3. Kalleskoga:

    Om ni vinner mot oss den 27 så lovar jag att gratulera er till segern...

    SvaraRadera