13 oktober 2013

Nya famntag...

Fryklund?


Har seglat lite lugnt på bloggen några dagar. Mycket matcher, mycket arbete, lite fritid. Men nu tar jag ny fart igen. Inför Södertälje är bloggen på hugget igen. Håller på att samla ihop en del material. Frågor ska besvaras och publiceras. Hur mår en Södertälje-supporter i dagar som dessa? Kommer SSK leta en ny "röst till båset" vid ännu en förlust? Frågor som kräver sina svar.

----

Har förövrigt diskuterat med allas vår Viktor Mårtensson vilken målgest han ska ta till när han stänker in sitt första mål för säsongen. Föreslog några innovativa målgester. Vi får se om han anammar någon av dessa. Att köra upp klubbskaftet i röven på närmsta motspelare kanske inte var det bästa förslaget! Men först måste han ju få in trissan i nät. Bara en sådan sak...

----

Mikael Fryklund måste komma igång. Här känner bloggen ett särskilt stort ansvar. Pojken är ung och behöver vägledning. Under kvällen har jag, tillsammans med nämnde Fryklund, enats om en väg till framgång. Voodoo. När inget annat hjälper tar man till ytterligheter. Ska be frugan virka en Fryklund-docka och sedan gäller det att sticka lite här och där med nålarna.

---

Allt fler av våra motståndare anklagar oss för att spela tråkhockey. Det kan jag skriva under på. Att vi spelar tråkigt, menar jag. Men vad fan, vi vinner ju! Och att vinna är rätt roligt. Hur många gånger har man inte stått i ABB Arena genom åren och berömt laget för sitt frejdiga spel - och sett dem förlora matcher? Då föredrar jag denna modell alla dagar i veckan.

---

För övrigt var det rätt roligt att höra en besviken Jonathan Johansson efter matchen. Han tyckte inte vi förtjänade att vinna. Mora var bättre i allt. Jo, det är möjligt, men in slutänden är det flest mål som vinner.
---

Någon fler än jag som tycker det är jävligt roligt med Fredrik Johansson på isen? Otroligt egentligen. Och så bra han är!

---

Västerås i topp i tabellen, efter KHK, och med BIK Karlskoga strax bakom. Under strecket är det trångt. Djurgården ser bra ut och tappade lyckligtvis poäng senast. Malmö är på gång. I nästa omgång möts BIK Karlskoga och Karlskrona. Där kan det ta stopp ordentligt för KHK. Vinner vi mot SSK samtidigt som BIK gör sitt, ja då är vi verkligen med i toppen på allvar.

Serien är så jämn att det inte finns utrymme för någon längre formsvacka. Enstaka förluster kan vi ta men inte mer. Svackor är något som Malmö och Djurgården ska hamna i. Inte vi.

----

Mot SSK!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar