12 mars 2011

Västerås - Almtuna 50 - 20

Idag var det många många skott mot mål...

Västerås - Almtuna 4 - 2
En serieepilog i dur. Tack för det Gulsvart. Så himla skönt att vi kunde spela av denna match på ett snyggt sätt. Trots att det var "träningsmatch" över det hela bestämde sig vårat lag för att bjuda till en sista gång. Synd bara att Almtuna redan tagit sommarlov. Maken till svag inställning får man leta efter.  De försökte inte ens, eller, de kanske inte kunde! Iofs såg man från läktaren att Bobo den förskräcklige var nära psykbryt stundtals. Han gapade, viftade, och skrek som den värste stins på perrongen. Varken såg eller lät bra ut - typ! Skönt att vi inte har den förlegade typen av ledare i vårt lag. Han var säkert missnöjd med att se sitt lag bli frånåkt under stora delar av matchen.

- Kul att Marcus Ljungh fick avsluta sin fantastiska säsong med att hänga in två kassar!

Men vad säger man? 50 - 20 i skottstatistik! Imponerande av ett lag som egentligen inte hade något att spela för. Många spelare visade upp ett härlig driv i både åkning och passningsspel. Kanske de ville göra ett sista gott intryck inför stundande omförhandlingar av sina kontrakt?

- Någon som hörde hur Waltin skrek förtvivlat(!) när Sperrle inom loppet av några sekunder lyckades tappa klubban, pucken, samt krocka med egen försvarare och därmed bjuda Almtuna på nästan öppet mål!

I VLT kunde man läsa att VIK vann dagens betydelselösa match! Vadå? Det finns inga betydelselösa matcher. Vad trött man kan bli på somliga! För oss supportrar var det viktigt att vinna mot Almtuna och därmed avsluta säsongen på ett vinnande sätt. Kan tänka mig att både spelare och ledare kände samma sak...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar