15 mars 2011

Kvalserien 10/11

Rackarns att "mitt" Örebro skulle tappa tre solklara, bombsäkra, poäng hemma mot Rögle! Surt  som Räven sa när han åt av rönnbären - typ! Med 18 sekunder(!) kvar drog Örebro på sig en utvisning i anfallszon. Då ledde man man 6 - 5. Rögle får tekning i Örebros zon och tar ut målvakten. Smackar in kvittering och vinner sedan i sudden! Får läskiga vibbar. Det var så vi tappade matchen mot dem hemma när vi ledde med 2 - 1 och knappt en minut kvar. Fy hundan för Rögle.

Växjö gjorde däremot processen kort med Mora. Haralds raska gossar kom snabbt ned på jorden. Så ska det se ut. Det var inte utan att jag höll på Växjö i denna match. Lite skadeglädje kände jag allt när målen började trilla in bakom Lasse Johansson. Ska vi tippa på att Mora stannar på noll(0) poäng?

Och så har vi då SSK. De vet hur en slipsten ska dras i KS. Det handlar inte om att spela snyggt. Det handlar om att vinna matcher. Så enkelt det kan vara. Nu tappade man visserligen en pinne hemma mot Modo men två pinnar i första matchen blir en bra plattform för återtåget mot ES. Modo får dock slita hund några omgångar till innan de bekänt färg. Hur kommer de klara sig mot ett ettrigt lag från Allsvenskan? Ska bli spännande och se. Jag tippar och Modo ramlar ihop i nästa match...

Kul med en kvalserie där man själv slipper lida några som helst - kval!

Heja Örebro!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar