3 mars 2011

Oskarshamn - Västerås 2-1(sudden)

Till Lasse:
Förbaskade Lars Ivarsson! Kunde du inte tagit lite hänsyn till dina rötter för en gångs skull? Tänk så många timmar du tillbringat i Rocklundahallen. Tänk så du slet senast för att få supportrarnas kärlek  under din tid som tränare för Gulsvart. Nu hade du chansen att äntligen vinna allas vår gunst men icke! Istället valde du att trissa dina trupper till att stjäla poäng av ditt gamla lag. Varför då, om man får fråga? Vad var nyttan med denna handling? Är du rentav  en liten "smygleksing"? Det trodde jag inte..


Det var minst sagt försmädligt att vi inte kunde vingklippa Leksand ännu lite till inför det stundande playoffspelet. Leksand som för tillfälligt är helt under isen. Ett lag på dekis. Ja rent av på - Lekis! Det är mest ingen ordning alls på Leksand nu för tiden. De har inget bra försvar, ingen fungerande offensiv, och en målvakt som spelar bra - ibland. Lägg till en organisation som sviktar, en ekonomi som fallerat, och en ny sportchef som ännu inte gjort något väsen av sig.

Nej, Leksand kommer inte bli något hot i playoff. De har gjort sitt. För den här säsongen. Ja, kanske för det här decenniet! De får bygga en ny perrong, en ny station, hyra in ett nytt tågsätt för att förbereda Återtåget 2020. Så tror jag...

Värre då med Almtuna. Laget som spelar, inte för att vinna, utan för att få lägga straffar. En mycket märklig inställning! Tror de spelat 0 - 0 i alla sina hemmatcher denna säsong. Dessutom odlar de fram Sveriges genom tiderna största målvakter. Ingen under två(2) meter - typ. Vad har de i vattnet i Uppsala?

Harlads mannar i Mora kan bli oroväckande svåra att betvinga. Mora är laget för dagen i Dalarna. Frågan är inte om utan när Ejendal ger upp Leksand och istället flyttar över sina intressen till Moringarna. Med lite flyt kan Mora ta flera poäng i playoff...

Jag sticker redan nu ut hakan och spikar tabellen i detta förkval:
1. Västerås
2. Mora
3. Leksand
4. Almtuna

Så enkelt är det. Trots att Lars Ivarsson ställde till det för oss i senaste matchen...

2 kommentarer:

  1. Som Brasse sa: fel, fel, fel.

    1. Leksand
    2. Västerås
    3. Almtuna
    4. Mora

    SvaraRadera
  2. Kenta: För första gången denna säsong kaxar jag till mig. Det känns bra:)

    SvaraRadera