29 november 2010

Växjö - då är vi borta!




Så vankas det åter en väldigt svår match för våra gulsvarta kämpar. Växjö borta är ingen lätt uppgift. Med tanke på hur spelet sett under under de senaste omgångarna får vi nog dra ned våra förväntningar på poäng ganska ordentligt. Vi kan helt enkelt inte räkna med att J. Gustafsson återigen ska uppträda som Berlinmuren och förhindra att fler än ett skott slinker igenom försvarsmuren. Även den mest enögde gulsvarte supporter måste inse att laget har stora problem, just nu, med målfabrikationen. Det har gått i baklås - målskyttet.

För att vi fortsättningsvis ska ha en chans att hänga med i racet om en placering högt upp i tabellen räcker det inte med en bra målvakt. Laget måste även börja producera framåt. Så enkelt är det.

- Men, hallå, vi gjorde fyra mål mot Örebro, kanske någon utbrister! Jo, det är förvisso sant, men, de två sista målen kom när matchen i princip var avgjord(ett i tom kasse). Mot Leksand hemma lyckades vi peta in ett(1) mål på 60 minuter! Det är den beska sanningen. Vi gör just nu för lite mål framåt för att vara med och hota om de allra översta placeringarna i tabellen.

Men vad ska man då förvänta sig av Gulsvart i kvällens match? Inte vet jag - i alla fall. Sällan har jag känt mig så osäker inför varje match, varje nedsläpp, i varje omgång, som just i denna säsong. Jag vet, du vet, alla vet, att det finns minst en dimension, en växel, en nivå till i vårt Gulsvarta gäng. Den dagen då allt "klickar" kommer vi bli riktigt starka. Frågan är bara när den dagen infalller...

Bara därför så kommer vi säkert göra en kanonmatch ikväll. Men räcker det till poäng? Återstår att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar