19 augusti 2010

Ruskiga Ryssar..

Ryssen fick stryk - nästan..

HC Salavat Yulaev kom, sågs, och besegrades - nästan, eller, man kan säga att de fick stryk. Vi ledde när det bara återstod drygt trettio sekunder av matchen. Att sedan HC Salavat Yulaev lite turligt(självmål) fick in en kvittering är mest av akademiskt intresse. En lös backhand framför mål som styrdes in via försvarande spelares skridsko. Sådana mål borde inte få räknas tycker jag.

Jag tänker inte skriva mer om detta nu. Ska istället, i vanligt ordning, sova på saken. Efter en god natts sömn har man fått lite distans till matchen och kan i kraft av detta göra en bättre analys av vad som hände. Ja just det. Vad hände egentligen? Hur kan ett lag från Sveriges andraliga stå upp så bra mot ett proffslag jämförbart med ett lag från NHL?

Det är det jag måste få sova på för att komma till den djupa insikt som denna blogg ofta står för(!).

På tal om det. Någon som minns Karelin. Brottaren. Han som kallades för "Lyftkranen från Sibirien"! Han som bollade med vår 150 kilo tunge Tomas Johansson som om han vore en flörtkula! Jag tänkte en del på denne Karelin när jag såg hur vår Rasmus Sandström gick i  närkamp med HC Salavat Yulaev´s backar. Han såg också ut som en flörtkula, eller, kanske mer som en piprensare när han försökte sig på lite närkampsspel....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar