28 augusti 2010

Bofors nästa...




Kristoffer "Näsan" Näslund - Boforsikon!

På söndag smäller det igen. Eller rättare sagt. På söndag smäller det för första gången denna säsong. Kan tänka mig att Bofors är tokladdade inför denna match. De vill nog gärna knäppa oss på näsan och få en psykologisk fördel till premiären då vi åter möts i ABB Arena. Som vanligt när vi spelar mot Bofors så måste man in med näsan i skiten. Det spelare hårt, tufft, fränt och med mycket energi. Faktum är att de spelar på det sätt som gulsvart numera gör.

Frågan är vilket lag som för tillfället ligger längst fram i sina förberedelser. Vilket lag som i dagsläget har lyckats formera de bästa lagdelarna. Där ger jag Bofors en fördel. De har till stor del samma trupp som förra säsongen och jobbar vidare med samma tränare, samma spelsystem.

Mitt tips är att det kommer bli en grinig tillställning. Mycket tuppfäktning. Mycket handskar i ansiktet och tjafs vid varje avblåsning. Det är bra. Det är mycket bra. Då kan vi få ännu ett kvitto på om gulsvart kommer kliva av, på eller fram. Personligen tror jag Boforsarna får se upp. Annars kan de få ont både här och där.

Slutligen. Visst vore det trevligt med en vinst, men, det viktiga är faktiskt att Waltin får ännu en möjlighet att se alla spelare i aktion innan slutgiltiga formationer bestäms. Trots allt så delas det inte ut några poäng på söndag...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar