2 augusti 2010

Ombytta roller..

Får man tro..


...att denna säsong kan innebära ett trendbrott?

Blir det denna säsong som gulsvart kastar av sig den förbannelse som förföljt laget sedan urminnes(!) tider? Kommer laget äntligen kravla sig upp ur det krondike av försmädlighet som tidigare blivit frukten av alla misslyckanden? Kommer vi på läktaren äntligen få njuta av vedergällningens sötma? Känna oss berusade och hänförda. Kunna vandra hemåt i natten med ett leende på våra läppar.

- Vad yrar bloggen om?

Jo, Leksand, så klart!

Detta alltid närvarande lag som säsong efter säsong förnedrat oss, dragit oss vid näsan, stulit våra poäng och därmed våra drömmar. Laget som vi älskar att hata. Laget som väcker så mycket känslor att hälften vore nog för en längre tids sjukskrivning.

Innerligt önskar jag nu att vi från och med denna säsong, denna dag, denna stund, slänger allt det gamla platt till marken, trampar på det, fnyser föraktfullt och knyter våra nävar medan vi höjer våra blickar - av nyvunnen stolthet.

I år är det vår tur...

I år är det våra drömmar som ska leva..

- Äntligen, banne mig!

Leksand till division 2...

1 kommentar:

  1. Nu´ru din gurka, nu får du ta & lägga in dej, för nu har du blivit sjuk på riktigt, ta dom riktiga tabletterna den här gången:-)

    Du kanske e frisk till den 1 Sep. om du orkar ta dej till Hedemora. Annars så kommer jag & busar den 16 Nov.

    SvaraRadera