27 oktober 2014

Tabellen...

För några dagar sedan kände jag mig väldigt uppåt. Detta efter en betryggande seger på bortaplan mot Asplöven. Den segern innebar att vi lyfte ordentligt från bottenträsket och tog oss upp på fastare mark. Nu har det spelats några omgångar till och plötsligt gungar det under fötterna på vårt kära Gulsvart.Plötsligt inser jag att de fyra raka segrar vi tog måste följas upp med fler segrar. Vi tog ett älgkliv från botten (11 poäng) till en åttondeplats (23 poäng) på fyra omgångar. Det var bra. Väldigt bra. Det läskiga är att vi sannolikt måste fortsätta ta trepoängare mest hela säsongen. Vi kan börja med en ny seger borta mot Oskarshamn under tisdagen. Ge oss lite mer andrum. 


-----

SSK ångar på. Fast åt fel håll. Laget har lyckats vinna tre(3) matcher under full tid efter sjutton spelade omgångar! Något är alldeles på tok i Sportklubben. Senast fick de torsk borta mot läskiga nykomlingen Vita Hästen. Ett nytt bakslag för Janne Karlsson. Nu är hans roll som tränare i Sportklubben starkt ifrågasatt. Detta är dock inget nytt. Varje säsong, vid denna tid, brukar tränare i SSK vara rätt ifrågasatta. Tradition?

-----

Matt Fornataro har spelat sin första match i Mora. Det gick så där. Man kan, lite elakt säga, att Mora drabbades av Fornataro-effekten. Eller kanske man bör skriva "defekten". En blek laginsats av Mora som föll mot ett taktiskt skickligt spelande Björklöven. 

-----

Evan McGrath har kommit hem. Åtminstone tolkar jag det så på alla positiva reaktionerna från Oskarshamnssupportar. Alla, från sportchef till tränare, sponsorer, och supportrar är tydligen övertygade om att McGrath ska få igång Oskarshamn. Nåja, en match spelad och förlust mot AIK på Hovet. Ser vi möjligen en McGrath-affekt?

-----

Till matchen mot Oskarshamn får vi med en ny back. Det är bra. En reslig herre vid namn Robin Jakobsson. Låter fint som snus. Kan behövs lite extra muskler till just den matchen. Om inte annat kan han roa sig med att platta till Evan McGrath...

------

Over och ut..
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar