11 oktober 2014

In med ungdomarna..



Idag lirade vårt J20 match mot Mora och vann tämligen enkelt. Målskyttar var bland annat Christopher Mastomäki, Kristians Rubins och Robert Lantosi. Mathias Bromé stod för tre assist. Grabbarna kan. Grabbarna levererar. Grabbarna sprudlar av energi. Precis vad vi behöver få in i A-laget just nu. Lite mer energi. Lite fler spelare som "bara kör" för att det är så jävla roligt att få vara med. 

Bloggen som gärna vill vara med att få rätsida på det som rutigt blivit föreslår därför helt ogenerat följande laguppställning i kommande bortamatch mot Björklöven:


Christopher Mastomäki
Fornataro, Matthew
Mathias Bromé
Kommentar: Nu får Matt ta ett mer defensivt ansvar. Skicka puckar ut på flankerna till två ynglingar som går på allt. De kommer jaga skiten ur sig själva och sina motståndare. Fornataro kan fokusera på att ligga "hög trea" och komma till avslut.

Stefan Gråhns
Johner, Dustin
Strömberg, Conny
Kommentar: Hårt arbete(Gråhns), defensiv täckning(Johner) och offensiv spets(Strömberg) Kan det bli bättre? Gråhns bökar fram puckar till Strömberg som serverar Johner på feta läppen. Genialt!

Montpetit, Brock
Frycklund, Mikael
Davidsson, Eddie
Kommentar: Ograverad. Den funkar.

Svedlund, Linus
Johansson, Fredrik
Berg, Jonte
Kommentar: Ograverad. Den funkar.

Extraforward: Robert Lantosi.


Backpar:
Söderkvist, Marcus
Kristians Rubins 
Kommentar: Den gamle och den unge. Perfekt konstellation.

Jonsson, Johan
Emmerdahl, Jonas
Kommentar: Defensiv trygghet och stabilitet(Jonsson) och mer offensiv(Emmerdahl)

Helmersson, Per
Larsson, Hampus
Kommentar: Defensiv råstyrka med lite offensiv kompetens(Larsson)

Extraback: Simon Fredriksson


Bloggen tar inget extra för besväret utan är bara glad att kunna hjälpa våra tränare i denna motgångens tid...

De spelare som inte finns med i denna charmanta och väl genomtänkta laguppställning kan roa sig kungligt genom att putsa plexiglaset rent hemma i ABB Arena.

Krossa Björklöven!


1 kommentar:

  1. Ja man undrar varför inte plixit putsas i ABB Arena ? Ser knappt isen från kortsidan. Hur svårt kan det vara eller är det det ? Någon som är fönsterputsare som kan förklara ?

    SvaraRadera