13 augusti 2013

Sista minuten - inför SSK



Bloggen fick lite extra information inför kvällens match mot Södertälje:

- Inför kvällens match får vi in Jason Gregoire och, förhoppningsvis, David Pastrnak. Det kommer att göra mycket. Mot Linköping hade vi knappt tre "riktiga" kedjor. 

- Jag är främst spänd på att se vad Mario Valery-Trabucco kan uträtta mot Västerås. Han imponerade mot Linköping och känns het framför mål. Första målet mot VIK, tro?

- Vidare är jag spänd på att få se Niklas Lundström i mål. Efter fjolårets succé med Anton Forsberg så vill jag försäkra mig om att Lundström är en bra arvtagare. Det kanske inte en träningsmatch utvisar men det vore fint att få se stabilt spel.

- Rent defensivt är jag inte orolig. Många utomstående tycks tro att vi står och faller med Viktor Lööv och Emil Djuse, som båda har lämnat för spel i SHL. Men så är det inte. Backförvärven ser intressanta ut. Främst norrmannen Aleksander Rindal och amerikanen Jake Marto. Den enda som blir svår att ersätta, rent defensivt, är poängmakaren Andreas Hjelm.

- I synnerhet Marto ha fått många lovord på träningarna. Och han var även bra senast, mot "självaste" LHC, så där tror jag att VIK får se upp. Han har fart, bra offensiv blick och ett bra skott. Kanske vår ersättare för SHL-flyktande Hjelm, ändå.

Avsändare:
Andreas Häggström
Nyhetschef
Nyheter24

Bloggen bockar och tackar för denna intressanta information.

Mitt tips:
Västerås - SSK 5-4
Publik: 2803

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar