22 januari 2013

Tingsryd borta - tuff match!

Så vankas bortamatch mot knepiga Tingsryd. Senast jag såg dem lyckades de vända ett 0-2 underläge hemma mot Mora och ta matchen till förlängning och straffar via 2-2. Mora var det bättre laget långa stunder man lyckades inte knyta ihop säcken. TAIF å andra sidan briljerade med "icke-hockey" i sextio minuter men lyckades med massor av vilja forcera in två puckar under ordinarie tid. 

Tingsryd är ett svårtippat lag. De arbetar hårt, har en del spets, men spelet går ofta knackigt. Det förklarar givetvis deras tabellplacering. 

Våra tidigare möten med TAIF denna säsong:
Omgång 1. VIK-Tingsryd 5-1
Omgång 14. Tingsryd-VIK 0-1
Omgång 27. VIK-Tingsryd 0-1

Som synes tycks det vara svårt för lagen att göra mål när de möts! Den senaste matchen, på hemmaplan, var en styggelse rent spelmässigt från vår sida. Lite kuriosa är att i omgång 26 mötte vi Karlskrona och lyckades vinna med ynka 1-0 på bortaplan. Någonstans här tornade våra problem med att göra mål upp sig allt mer.

Hur ser då våra senaste matcher ut:
Omgång 34. MIF- VIK 3-1
Omgång 35. LIF- VIK 4-1
Omgång 36. VIK-Asplöven 3-o
Omgång 37. Örebro-VIK 4-2
Omgång 38. VIK-Karlskrona 3-o

Vi briljerar inte med den bästa formen, minst sagt. Gemensam nämnare är avslut och målfabrikation. Där har det bestämt gått i stå, gått troll i klubborna, de senaste sju åtta omgångarna. Tur att Lars Johansson är fortsatt så stabil i sitt spel.


Fortsatt grasserar det sjukdomar i truppen och spelare får stå vid sidan om. Tillbaka till denna match är dock Tim Heed och troligen spelar även vårt senaste förvärv Eric Johansson kvällens match.

Dagens #Twitter


Hur slutar matchen?
- Jag är hoppfull! Vi gör en överraskande stabil insats och vinner med 4-2!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar