3 januari 2013

Mot Malmö!

Ser att det under dagen smugit sig en en påg på Gurkburken. Ondgör sig över orättvisor. Typ att vi har tre NHL-spelare i laget. Ock, ock, ock, säger jag. Supportrar från MIF borde ha lärt sig att hålla igen brödluckan med hänvisning till sina egna äventyr ute i fisens yttersta mosse de senaste säsongerna. Komma här och försöka mästra? Tvi och vale. Det enda MIF behöver inför varje säsong är en cykelpump - för att fylla på sitt luftslott!

Hur blir det idag då? Efter förra lilla uppehållet tog vi oss an SSK på bortaplan. Vi spelade förbaskat bra men nedkom endast med en ynka pinne. Det kändes inte speciellt rättvist. Våra fyra senaste matcher:
30. SSK-VIK 4-3 (str)
31. VIK-Mora 2-3
32. IKO -VIK 0-2
33. VIK-DIF 1-2 (str)

Vi skramlade ihop fem av tolv möjliga de senaste fyra omgångarna. Med tanke på hur matcherna gestaltade sig kan man säga att vi hade tur som tokiga i matchen borta mot Oskarshamn men oflyt i de övriga tre matcherna. Faktum är, om man ska vara ärlig, att vi borde vunnit både mot SSK, Mora och DIF. Men så länge spelarna lider av avsluts-inkontinens så blir det inte segrar..

- För övrigt är Rödhöken själv, Mrmadhawk, lite lack på att NHL inte hann dra tillbaka sina spelare inför dagens match. Det kan han gärna ha...


Självklart förväntar jag mig en grandiost genomförd match av våra hjältar i dagens match. Stefan Warg kommer fortsätta ösa in mål. Mikael "Z" Zettergren överraskar oss alla genom att spräcka nollan. Viktor Backman gör säsongens bästa insats och hänger två kassar. Självklart kommer, till Mrmadhawks stora förtvivlan, Patrik "Bulan" Berglund dominera fullständigt i sina byten och spela fram till tre kassar.

Kör, bara kör, krappar! 


AVD: Att hitta ursäkter inför förlust:)

----

Bloggen tippar dagens omgång:
Almtuna IF - Tingsryds AIF  4-1  
- Säker etta. Almtuna har sin vana trogen hittat formen runt jul och nyår. Samma visa som förra säsongen.

F Malmö Redhawks - VIK Västerås HK 2-5  
- Säker tvåa. Västerås har haft det knöligt med målskyttet de senaste omgångarna trots skapade chanser i mängd. Idag släpper det. Allt går in!

IF Troja Ljungby - Asplöven HC 3-2
- Troja är som det värsta blysänket just nu. Riskerar plötsligt att bli indragna i bottenstriden. Märklig utveckling då de började säsongen närmast lysande! Här måste det komma en vinst!  

IK Oskarshamn - Leksands IF 4-3
- Fredrik Söderströms mannar har det inte lätt. Fyra raka torsk. Dessförinnan fem raka segrar. Innan det fyra raka torsk! Vad är det som händer? IKO måste vinna idag för att hänga på topp sju!

Mora IK - Örebro HK 3-5
- Stackars Örebro, skulle man kunna skriva. Ommöbleringen i tränarstaben, kickad målvakt, värvad NHL-spelare. Örebro står och stampar. Fågel eller fisk? Måste ta en seger idag för att övertyga sig själva om att det kan bli en rolig vår.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar