20 januari 2013

KHK

Dags snart för en ny måste-match. I o f s är alla matcher "måste" då de "måste" spelas! Men det är roligt att dramatisera lite. Ska man vara ärlig så är den första matchen som spelas lika viktig som den sista. Men nog om det.

Efter den rätt tvivelaktiga insatsen hemma mot Asplöven där vi vann med darr på ribban följde vi upp med en, enligt vitten, svag insats borta mot Örebro. Trenden är fortsatt tydlig. Vi har inte fått ordning på varken formationer, spel eller tanke de senaste åtta tio omgångarna. Det mesta har gått i stå, typ!

Men, ny match och nya chanser. Allt att vinna. Bara att spänna bågen och våga vinna. 

Till dagens match ansluter två spelare. Ett lån från Skellefteå och en värvning från TAIF. Vad det kommer innebära står skrivet i stjärnorna. Det enda jag vet är att det, som vanligt, kommer bli en omtumlande upplevelse att bevista ABB Arena idag.

De spelare som ansluter är Sam Marklund och Mark Sontarelli. En junior och en avslagen målskytt. Det känns, så där! Men, man tager vad man haver, och hoppas på det bästa...

KHK kommer stärkta efter en fin vinst mot självaste Djurgården på hemmais. Som tur är, för oss, är KHK betydligt beskedligare på bortaplan. Det som är lite spännande med KHK är att de knappt själva vet vilka spelare som ställs på isen. I den klubben är det bra rotation i spelartruppen. In och ut utan slut.

Det är ingen nyhet för någon men det är målskyttet som måste lossna. Vi är fortsatt hyggligt stabila i defensiven, trots sämre spel mot Örebro, och kan förlita oss på att Lars Johansson åter kommer ta de flesta skotten. Nu, NU, måste fler få in puckjäveln i mål...

Dagens match blir som vanligt en triller och slutar med uddamålsvinst:
Tips: 3-2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar