17 januari 2013

Örebro

Det blir inte alltid som man vill...


Örebro - Västerås 4-2
Stefan Warg stänkte in ledningsmålet till 1-0 men sedan tog det stopp. Många spelare borta och truppen plötsligt tunn som nattgammal is. Så kan det bli. Bara att komma igen. Rapporter hävdar att vi var usla. Stundtals håglösa. Örebroare hävdar att det "var det sämsta Västerås de sett på år och dag". Illavarslande. Visserligen reducerade vi till 2-3 genom Viktor Backman men det var mest av akademisk betydelse. Idag var vi inte nära..

Då undertecknad inte sett matchen väljer jag att inte lägga mer krut på denna förlust. Form är en färskvara och vår form just nu - stinker. Men återigen. Finns ingen annan väg ur detta än hårt arbete. Att förlora borta mot Örebro är ingen större skam. Man får försöka tänka så. Hellre peka på att Örebro gjorde en riktigt bra insats än att vi själva var så genomusla som somliga påstår.

Idag blev det tydligen klart att Tingsryds Mark Sontarelli ansluter till oss och spelar denna säsong ut. Kanske det tillskott som behövs för att väcka liv i truppen. Vi ska dock ha i minnet att Sontarelli inte rosat marknaden denna säsong. Hans poängskörd är inte direkt imponerande, så här långt. 

Nu väntar hopplösa bottenlaget KHK på hemmaplan. Ett lag som idag körde över självaste Djurgården med övertygande spel. Med andra ord kan vi bespetsa oss på en ny nervös drabbning i ABB Arena. Inga säkra poäng är att vänta. 

För övrigt vann idag Asplöven mot Oskarshamn. Vände 1-4 till 6-4 innan IKO reducerade till 5-6 i slutsekunderna. Asplöven som vi besegrade med 3-0 trots knackigt spel.

Mot Playoff!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar