7 mars 2010

Sista matchen med gänget..

 Snart slipper vi Zebran...

Så randas (äntligen) slutet på denna säsong. Nu sys säcken ihop. Alla trådar är på plats och grisen är bortsprungen - typ! Den säsong som började med en neslig uddamålsförlust mot Leksand kan randas med ännu en uddamålsförlust. Det vore bäst - på något vis. För varför anstränga sig för att vinna denna match som inte betyder något alls. Om vi vinner dagens drabbning kommer förlusten i premiären kännas än mer - neslig. Vinna när det inte behövs är ingen nödvändighet! Det kan med andra ord bli en vinst som ger märkliga vibbar om tingens orubbliga onödighet.

Stefan "loppan" Hellkvist spelar inte denna match till viss förtret för mången blåvit fans. Han har en karriär bakom sig i LIF som vi helst inte vill bli påminda om en dag som denna. Vi har lidit nog denna säsong ändå...

Vad övrigt kan man skriva om en dag som denna. Jo, Vasaloppet har nyss avslutats och en Brink vann. Mer finns inte att säga.  Han är säkert Leksandssupporter bara för att jävlas..

Bara för det tror jag vi vinner idag. Tre poäng som vi inte behöver nu men som vi borde haft då. Tänk vad annorlunda det kunde ha blivit om vi bara vunnit de matcher vi förlorade!

Hur slutar matchen då? Tja, det blir 5 - 2 till gulsvart...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar