19 mars 2010

Elias - igen!

Det är då förbannat! Kan man annat än känna vanmakt när man ser hur en spelare som ratades av oss blommar ut och dominerar hos en annan? Hur kan det komma sig? Personligen gillade jag Elias Fälth, på samma sätt som jag uppskattade Ola Svanberg, men i bägge fallen har de fått foten från oss men genast blommat ut i nästa förening! Nåja, hur det gått för Ola Svanberg är jag inte riktigt säker på, men i Elias fall är det solklart.

Vi bytte bort den ende backen vi hade som kunde spela i powerplay och fick istället in - vadå! Har vi inte varit i desperat behov av just en spelskicklig back denna säsong. En som inte BARA spelar sarg ut utan även kan/vågar vara konstruktiv i sitt spel!

Sanna mina ord. Det var en miss av stora mått att släppa iväg Elias Fälth till Almtuna...

För övrigt funderar jag på hur bra Almtuna hade varit med en Pär Arlbrandt i laget som styrde upp deras powerplay ett eller två snäpp?

2 kommentarer:

  1. Det är uppenbarligen inte bara du som har fått upp ögonen för Elias Fälth och sett hans storhet, GurkOlle... :) Se nedanstående:

    http://www.nsd.se/blogg/bloggare.aspx?blogg=3960609

    Citat:

    "Däremot finns det andra spelare som Luleå Hockey är intresserade av.

    Framfär allt Fälth-herren.

    Elias Fälth har spelat konstant i Almtunas pp. Nästa säsong kan han spela i ett andra backpar i Luleå Hockey.

    Luleå Hockey har nämligen hört av sig till Fälth. Det lutar åt att han kommer hit."

    SvaraRadera
  2. Det var som djävulen! Det har han verkligen gjort sig förtjänt av. Det enda "felet" han gjorde när han spelade med oss var att spela i samma femma som Pär Arlbrandt och Niklas Olausson! Tänk så ofta han lämnades ensam i defensiven då Pär och Niklas var mest roade av att jobba offensivt! P.g.a detta fick han oförtjänt dåliga stats /-.

    SvaraRadera