16 september 2012

Lite allmänt..

Så har några omgångar av årets allsvenska spelats och inte vet man mer för det. Jo, en sak vet man, och det är att man inget vet:

- Att Leksand skulle torska borta mot Asplöven var för mig en överraskning.
- Att Djurgården skulle få bita i gräset(!) i någon av de första omgångarna är ingen större överraskning.
- Att Tingsryd skulle stå på två förluster efter två omgångar var väntat, men, inte att de skulle vara så bra - men ändå förlora! Livet är inte rättvist, tycker nu alla smålänningar!
- Att Örebro gick på pumpen hemma mot Malmö var inte oväntat. Däremot oväntat att de blev nollade! Örebro som kanske har den bästa offensiva kraften av alla lag i serien.
- Att anrika Södertälje skulle stå på noll(0) poäng efter två omgångar fanns inte i min värld. Men se, det gör de! Inte trodde jag det, inte.
- Att Bofors tycks få en lysande start på årets serie var däremot väntat då de nu spelat mot de två tippade bottenlagen.
- Att Almtuna letar efter sin första seger är lite förvånande efter deras fina försäsong. Men när det gäller, ja, då gäller det att vinna, inte vinna när det inte gäller, eller något ditåt!
- Att Troja börjat med två vinster är nog som vanligt. Även förra säsongen startade de frisk för att sedan dala likt en gråsten i grumligt vatten allt som serien fortlöpte. Starkt dock att vinna hemma mot DIF!
- Att mitt Västerås står på sex poäng efter två segrar är förvånande och oväntat. Det intressanta är att vi nu spelare lika uselt som i de träningsmatcher vi förlorade. Skillnaden är att nu vinner vi. Hur kan det bli så?
- Att Mora står på en seger och en förlust är som det ska vara. De brukar vinna varannan. Utom när de hade Harald Lyckner i båset. Då kunde de rada upp 12 förluster följt av 12 vinster.


En annan vet som sagt varken ut eller in. Vad händer nästa omgång? Kommer vi rusa fram(!) i serien även fortsättningsvis och vinna våra matcher genom att stänga till bakåt och snubbla in några kassar framåt?

Kommer Örebro att rycka, Djurgården att hitta sitt spel, Leksand att sparka sin tränare? Många frågor.

Fortsättning följer...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar