26 december 2011

En tillbaka - en skadad - en borta = -1

Lagom obra kan man tycka! Peter Öberg gör en efterlängtad comeback efter sin fingerskada som han fick i bortamötet mot Örebro. Men istället har självklart(!) en annan spelare gått och skadat sig. Marcus Kinisjärvi, en av våra få centrar, är borta till dagens match. Sedan tidigare är ju William Karlsson borta för spel i Junior-VM. Det slumpar sig med andra ord som så att två av våra centrar, faktiskt våra enda riktiga centrar, är borta från spel idag. Eländes.

Frågan blir då hur Waltin väljer att formera trupperna. Vem går in i förstakedjan tillsammans med Öberg och Little? Kan det vara på sin plats att prova med David Lundbohm som center där? Kan bli en bra lösning.  Då har Little någon han kan droppa sin eminenta pass till. Bara för David Lundbohm att blunda och nypa till.

I övrigt hoppas man att några spelare ska kliva fram extra mycket idag. En sådan är självklart Mikael "Z" Zettergren. Det finns de som hävdar att vi ska ha tålamod med honom. Att han kommer blomma ut när det väl är dags för spel i playoff och kvalserien(!). Jag trodde, i min enfald, att han skulle göra lite mål i grundserien och därmed hjälpa oss direkt till kvalserien! Man kan inte värva en spelare som ska "fisa omkring" i femtiotvå(52) omgångar...

Nu mosar vi Almtuna...

1 kommentar:

  1. Bra skrivet.... efter dagens förlust mot Almtuna håller jag med dig i allt du säger.. man blir så förbannad... In med Lundbohm i första kedjan.. värt o prova!
    Z - vem är han? vem var han innan VIK... ska han äns spela?.....:/

    SvaraRadera