20 december 2011

Lugnt på bloggen...

Lugnt och skönt...


Som någon säkert noterat är jag lite loj med inlägg på bloggen just nu. Det stör mig inte ett dugg. Ibland är det nog bra att inte skriva så mycket. Då samlar man på sig - typ. Lite som Jultomten. Man fyller säcken. Sanningen är ju den att det finns en hel del att skriva om bara man vill. Det finns personer som gjort uttalanden, lag som bytt namn, lag som går dåligt, lag som bara vinner, tränare som får gå och massa annat godis. Men som sagt. Bloggen bidar sin tid och kommer med lämpliga inlägg när det passar. Sitter just nu och funderar lite över vem som ska få årets julklappar. Gurk-Olle brukar kunna dela ut några till varje jul. Både mjuka och hårda. 

Funderar även över hur man ska ställa sig till den höstsäsong som precis tagit slut. Bra och dåligt. Egentligen borde allt vara bra med tanke på vår tabellplacering. En oväntat bra placering enligt mig. Så högt trodde jag inte vi skulle komma till jul. När man sedan ser tillbaka på hur vi spelat, stundtals, ter sig den tabellplacering som vi har närmast osannolikt bra! 

Det pratas även om att vissa lag är "mer eller mindre klara" för kvalserien i vår. Sicket trams, säger undertecknad och pekar på att inget lag kommer gå till kvalserien på de poäng de just nu har! Mycket kan hända ännu. Det finns fem-sex lag som  just nu ligger under oss som med max utdelning under våren kan göra en vådlig resa upp i tabellen. Med andra ord är det bäst att spela till sig massor av poäng under våren. Finns liksom ingen annan väg. 

Vi har varit rätt skadedrabbade under hösten. Flera, för oss, väldigt viktiga spelare har varit långtidsskadade. Vår eminenta L.Ö.K -kedja med William Karlsson, Peter Öberg och Broc Little har inte fått göra så många matcher ihop. Peter åkte på en hjärnskakning hemma mot Tingsryd och sedan en fingerskada mot Örebro. Tungt avbräck för vår ledande kedjeformation.

Men som sagt var. Återkommer när jag har något vettigt att skriva... 

2 kommentarer:

  1. God Jul din Gurka:0)

    Och hoppas på en vårtippning & hänga med på varje tips denna gång.

    SvaraRadera
  2. Filip Sjöström22 december 2011 20:20

    Ska du åka till Uppsala på Måndag !!!

    SvaraRadera