7 december 2011

Bloggen skäms (lite)Senaste omgången av mitt tips blev minst sagt lite märklig. Endast en tippare! Detta trots att där fanns chans att dra in extrapoäng. Men jag vet varför det blev som det blev. Det är bloggens fel. Helt och hållet. Jag skrev fel datum! Så är det. Idiotiskt. I ett tidigare inlägg skrev jag ett datum då omgång arton(18) skulle genomföras. Problemet var bara att det datumet var fel. Inga matcher spelades det datumet. Så dumt. Trodde det skulle vara den sjunde december då det i verkligheten var den sjätte.  Kort sagt - det blev fiasko! 

Hur löser jag då detta? Enkelt. Nästa omgång blir på samma villkor. En omgång då man kan få dubbla poäng.  Så missa inte den för allt i världen. Och när är den omgången då? Jo, serrö. Den är på torsdag den 8/12. Då vet du.

Men hur blir det då med han som tippade omgång arton(18)? Enkelt mina damer och herrar. Han får sina poäng. Dessutom dubbla poäng. Men om/när han tippar omgång nitton(19) får han inte dubbla poäng.  Han kan ju inte få dubbla poäng två omgångar! Hur skulle det se ut? Så får det bli. Tror iofs han är rätt nöjd i alla fall då han lyckades pricka in fem av sex rätt...

Under kvällen kommer tipset publiceras. Missa inte det nu....

PS. Nu kommer en(1) tippare att ha tippat en omgång mer än alla andra när höstsäsongen summeras. Om detta i slutänden påverkar vem som ska vinna höstens GurkTips kommer jag självklart vidta åtgärder för att motverka detta. Ni kan med andra ord vara lugna. Jag har full koll på läget:)

2 kommentarer:

  1. Tyckte det var ovanligt få som tippade...

    SvaraRadera
  2. He-he! Men det gick ju bra för dig:)

    SvaraRadera