15 augusti 2011

Ny spelare!

Kenneth "Bacon" Bergqvist
Det låter för bra för att vara sant. Är en enormt stor älskare av bacon. Knaprigt och flottigt ska det vara. Gärna tillsammans med blodpudding och lingonsylt. Det är, banne mig, en gastronomisk höjdare som får snålvattnet att rinna och gomseglet att rista. Men nu är det inte mat vi pratar om. Nej, det rör sig om en spelare som letar nytt bo. Hyggliga meriter har han i bagaget. Varit runt och sett världen - typ. Nu vill han tydligen hitta en fast boj i tillvaron, någonstans att slutligen slå ned bopålarna, och sätta punkt för flackandet mellan land och sjö.

Vad ska man då tycka? Tja, först och främst vet jag att en bloggande vän(i en storstad), även han med passion för just bacon, kommer bli grön av avund om vi signar denna spelare. Och det är inte det sämsta. Bara för att de lirar i ES kan de inte räkna med att plocka bacon!

Om denna blogg ska vara uppriktigt, och det kan den vara ibland, så måste jag erkänna att denne Kenneth "Bacon" Bergqvist faller under epitetet "okänd". Men så är det ibland. Det är inte lätt att hålla koll på spelare som flänger runt över världen. Tydligen har han gjort några säsonger i Mora(om det nu är någon värdemätare). Senast har han härjat runt i andraligen i Ryssland. Vad det nu är för merit. Det man vet är att han är i en bra ålder(!) har hyfsad fysik och kan spela med lite pondus. Lite tyngd. Men, och det är det största  problemet(!), han är ingen center! Vore han det vore man fett nöjd.

Därför säger Bloggen "pass" och inväntar en eventuell fortsättning för Kenneth i den gulsvarta dressen. Det kan vara ett klipp, det kan vara en flipp, men det kan även vara en flopp. Nåväl. Låt honom visa upp sig lite innan vi bränner broar och kastar in handukar...


3 kommentarer:

  1. Det här måste vara GurkOlles i särklass bästa och mest genomtänkta inlägg - någonsin.

    SvaraRadera
  2. Den var rolig och innehöll en del sanningar..skall bli intressant om han joinar VIK överhuvud...

    SvaraRadera
  3. Bacon, kan det bli annat än succé? Man undrar ju hur han fått ett sådant smeknamn? Här finns utrymme för vågade gissningar...

    SvaraRadera