16 augusti 2011

Bacon

Minns ni?


Som eder utsände i mediabruset tar jag mig nu friheten att presentera ett Scoop. Ni vet. En nyhet som ingen annan har - ännu. Något som får bitarna att falla på plats och ger svaret alla vill ha! Vad handlar det då om? Jo, förstår ni, det handlar om Kenneth Bergqvist. Mannen med det underbara artistnamnet "bacon". Självklart blir man oerhört nyfiken över var ett sådant "artistnamn" kan ha sina rötter. Men nu har bloggen ett svar. En sanning att presentera. 

Det handlar om Lunarstorm!  Kommer ni ihåg det? Ok, det finns kvar än idag men i ett annorlunda fodral. Lunarstorm var en av de tidigaste sajterna där "unga" kunde etablera kontakt med varandra. Vi pratar nu sent 90-tal. Helt enkelt en samlingsplats för folk som ville "umgås" och där medelåldern var tämligen låg.

Och, nu kommer själva avslöjandet. Tydligen hade vår vän Kenneth Bergqvist skapat sig ett konto på nämnda sajt och blivit "påkommen" av någon lagkamrat/kompis. Det användarnamn han använde sig av var "Bacon80".

Så det kan bli!

Som vanligt kan denna blogg, av pressetiska skäl, inte hänvisa till någon som helst källa. Dock tycker bloggen att historien "är av ett sådant stort allmänintresse" och publicerar därför ovanstående uppgifter utan att skämmas det minsta :)

2 kommentarer: