19 augusti 2011

Leksand - Västerås 5- 2 (Clas Ohlsson Cup)

Masjävlar!


Jägarns! Det gick inte vägen denna regniga afton. Masarna var för heta. Eller vi var för mätta. Eller allt var en komplott! Skyller på Örebro. Det är deras fel, på något sätt. Efter en tveksam inledning där Leksingarna tilläts göra lite som de ville(!) slutade första perioden med tre baljor i baken. Enligt vissa källor var några av målen inte helt otagbara. Men, å andra sidan, i stort sett alla skott är ju möjliga att stoppa, bara men ser puckuslingen! Tydligen var det lite skymt framför Sperrle denna kväll. 

Bättre då att vi lyckades komma upp i banan i andra perioden och skapa lite tryck mot masarna. Med lite tur kunde vi ha gått ifatt. Men så blev det inte. Men två mål var bra pinkat. Kul att Z:a fick sätta första kassen i den gulsvarta dressen.

Sedan gick det som det brukar gå då ett lag försöker jaga ifatt. Det skramlar till i "fel" mål. Så även denna gång. Efter Leksands fjärde mål blev det väl mycket motlut men laget ska hedras över att de försökte in i det sista. Att släppa till ett femte mål i tom kasse är en världslig sak och inte mycket att ondgöra sig över. Det händer - typ!

Summa summarum så var utgången av denna match ganska väntad för undertecknad. Leksand hade mest att bevisa denna kväll efter tre nesliga nederlag tidigare. Glädjande för oss är att Broc Little valdes till matchens lirare för andra matchen i följd. Vad ska det bliva av detta månne när karl är fulltränad? Kul, kul.

Bara att lyfta på hatten och gratulera Leksingarna till segern. Den enda seger de får mot oss denna säsong:)

Men, om jag inte är helt fel ute så leder vi Cupen!

Tabell:
1. Västerås 7-6 +1 3p
2. Örebro 7-7 0 3p
3. Leksand 6-6 0 3p
4. Oskarshamn -1 3p




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar