24 augusti 2011

Mora - Västerås 1-3

Bofors klarade inte av Mora - men det gjorde vi!


Så där ja! Se så enkelt det kan vara! Seger borta mot ett starkt Mora smakar mumma. Tydligen var vi inte på tårna de inledande två perioderna utan fick där förlita oss på Sperrle längst bak. Men, sedan kom laget ut i tredje perioden och vände på steken. Lysande. Och inte gör det ont att Broc Little fortsätter att hitta målet. Frågan är om han är en playmaker eller avslutare? Det får framtiden utvisa. Tydligen vet han hur man lirkar in gummit i kassen...

Och, självklart, det är träningsmatch, försäsong, bla bla bla blättan bla bla etc. Men trots det: "Det är banne mig roligare att laget spelar hyfsat - och vinner - än att de spelar dåligt - och förlorar"

1-0 J. Jakobs
1-1 B. Little (R. Nilsson, W. Karlsson)
1-2 K. Bergqvist (M. Ljungh)
1-3 B. Little (W. Karlsson, M. Jonsson)
Skott: 25 - 33

För övrigt är det självklart svårt att ha någon bestämd uppfattning om vad som hände i matchen då man endast haft tillgång till referat från Everysport:)

Citat från Gurkburken:
"Ganska jämn match spelmässigt, fördel Västerås första perioden, stor fördel Mora i andra perioden (Borde ha gjort lite mer mål där) och Västeråsdominans i sista perioden"
Avsändare: Bibban/Morasupporter

Dalademokraten: "– Det är många tunga ben i dag, men då kanske man får spela därefter, säger tränaren Harald Lückner efter 1–3-förlusten"

VLT: "VIK Hockeys form håller i sig. Mora besegrades med 3-1 på bortaplan"


1 kommentar: