29 april 2010

Sundsvall


Tänk så många gånger man har passerat förbi denna stad. Under många, och långa, resor upp till Västerbotten har man åkt förbi denna stad. Visst, ibland har man av nöden varit tvungen att stanna till, göra nödstopp för en tankning, eller ett akut toalettbesök för något av barnen. Det enda jag minns med denna stad, det som etsat sig fast, är den fartbegränsning som gällde de sista milen in mot och igenom staden. Känslan när man åter fick pressa ned pedalen, öka hastigheten, och lämna staden bakom sig var alltid lika befriande. Vem behöver Sundsvall?

Det känns minst sagt beklämmande att Sundsvall får en friplats till nästa års allsvenska. Det hade varit så otroligt skönt att slippa dem. Inte bara för att de genom åren varit något av ett "boggieteam" för vårt kära gulsvart utan mer ur en sporstlig aspekt. De har för böveln sämre publik än Arboga, eller rättare sagt, sämre publiksnitt än Arboga! Sundsvall är inte någon publikmagnet - typ!

Men nu är det som det är och bara att bita i det sura äpplet. Men lite grinig kan man väl få vara..

3 kommentarer:

  1. Gurkgudafläsket30 april 2010 kl. 09:21

    Jag pluggar på distans i Sundsvall och åker upp dit ibland, jag tycker att deras statskärna är helt suverän, mycket trevlig.

    SvaraRadera
  2. Nu ska ni inte komma här och förstöra min bild av Sundsvall:/

    SvaraRadera