2 april 2010

Spännande...

Rögle - Leksand 1 - 2 (sd)
Kul! Nu finns den. Chansen att Rögle tappar rytmen, farten, geisten och tillräckligt många poäng för att missa ES nästa säsong. Bra för mig, för Svensk ishockey och Malmö IF som får fina derbyn nästa säsong i allsvenskan.

Almtuna - AIK 1 -2
Enligt rapporter en tät och spännande match där AIK genom taktisk skicklighet lyckades bärga tre poäng. Inte oväntat då AIS bevisligen tappat mycket energi och ork den senaste tiden. Man kan säga att verkligheten kommit ifatt dem. Starkt dock av AIK att vinna denna måstematch!

Växjö - SSK
7-6 (sd)
Inte oväntat. En annan har varnat för "Malmösyndromet". Att sluta ta poäng då man tror att man har allt på det torra! Nu kommer säkerligen SSK klara sig bra ändå eftersom Rögle, AIK och LIF kommer stjäla poäng av varandra.


Enköping - Sundsvall 2 - 2 med cirka 10 minuter kvar av sista perioden. Fett roligt om Enköping kan hålla i detta. Tingsryd har fortfarande en 2 - 1 ledning hemma mot Olofström. Bräckligt än så länge men kanske mitt favorittips går in. Seger för ESK och TAIF och vi kanske slipper Sundsvall nästa säsong:)

För övrigt vill jag hylla ett matlagningsprogram som dykt upp i denna myriad av program som vill lära oss äta och frossa. Mario och Pluras kök! Vilken underbart skönt, avslappnat och mysigt program! Överraskande bra, innehållsrikt och med samtal mellan deltagarna som är värda namnet. Här får verkligen gästerna en möjlighet att delta som - gäster. Inte bara som artigt intresserad utfyllnad för att locka tittare genom sitt kändisskap! Rekommenderas...

Uppdaterat:
Enköping - Sundsvall

24:05 E. Davidsson 1-0
29:23 V. Jo Linder 2-0
32:19 N. Johansson 2-1
34:54 J. Samuelsson 2-2
52:08 J. Mattsson 2-3
59:37 A. Persson 3-3

- Så jädra kul för Enköping som torskat tre gånger med uddamålet i tidigare matcher och Tingsryd vann:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar