9 april 2010

Peter Popovic



Så otroligt roligt att denne gänglige och oerhört sympatiske ledare får vara med och triumfiera med sitt SSK. Enligt vad jag förstått var han en mycket omtyckt spelare under sin sejour i SSK. En spelare som "stämplade" in till varje match och gjorde sitt jobb. Det var inte alltid vackert, det var inte med finess, det var inte briljant, men det var oerhört nyttigt för laget. Har förstått att han är lika uppskattad nu av spelarna i laget genom sitt sköna agerande.

Jag har genom åren stött på på Peter vid olika tillfällen. Våra yrksevägar har korsats kan man säga. De gånger vi hade tid att sitta ned och prata med varandra är fortfarande lika minnesvärda. Han var väldigt omtyckt i sin yrkesutövning av både kollegor och elever. Peter är helt enkelt en person som man bara måste gilla:)
Den allra första gången jag stötte på Peter var faktiskt på en av stadens diskotet i mitten på åttiotalet. Då var han fortfarande en junior som precis tagit sina första stapplande steg i A-lagets dress. Men även då var han en otroligt ödmjuk och trevlig personlighet. Det är inte för inte som Poppe kallades för The Gentle Giant i NHL:)

Det är därför med dubbel glädje jag skickar en "blogghälsning" och tillönskar honom en lång varm och skön sommar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar