6 april 2010

Nyförvärv!


Appropå AIK!

Det har droppat in några nuförvärv till klubben. Först en sportchef och därefter två forwards. Den senast tillkomne ser ut att kunna bli allt mellan fågel och fisk! En Kanadensare modell "robust" med tanke på längd och vikt. Knappt en och åttio i strumplästen och med en vikt över nittio pannor! Man kommer osökt att tänka på DIF och järnkaminer! Undrar vad det kan bli av detta månne? Är han scoutad, listad, draftad och läkarundersökt? Skjuter han stenhårt, är han bra framför mål, gillar han att festa och framför allt - kommer han att passa ihop med den nye tränarens sätt att se på ishockey?

Då kommer vi osökt in på tränaren. Vem blir det? Är det sportchefen som drivit igenom denna värvning eller är det den tilltänkte tränaren som pekat och sagt: - Honom vill jag ha!

Borde man inte först rekrytera en tränare som i sin tur nagelfar den spelatrupp som finns för att sedan överlämna en "önskelista" till styrelsen! (Skönt att vi inte har Johan Thalberg kvar - på tal om något annat)

Nu ser det ut som om sportchefen agerar och sedan får den tillträdande tränaren reagera på de nyförvärv som ansluter.

-Kan säkert bli hur bra som helst - kanske!

Men nu ska vi inte måla hm-hm på väggen bara för att den nyss avslutade säsongen lämnade mycket för övrigt att önska. En säsong där i alla fall jag blev fullständigt förblindad av spelartruppens möjligheter innan serien startade. Något man sedan fick äta upp flera ggr om i takt med att matcher förlorades..

- Det sista man vill se är nu är en ny J.J i laget!

2 kommentarer:

  1. Gurkgudafläsket6 april 2010 kl. 23:30

    Jag tror att våran nya tränare säkert har gett sitt godkännande vad gäller den nya "Kanadensaren", han är bara tryout och säker scoutad av våran nya scout :)

    Man får innerligt hoppas att han inte skall ersätta Larrivee.

    SvaraRadera
  2. Man kan hoppas i alla fall:) Men du har säkert rätt...

    SvaraRadera