20 april 2010

HV71 - DIF och lite Silly

Alla ni som "tjötar" om att det ska vara mindre rink. Ni kan sluta med det nu. Såg ni tredje matchen mellan DIF och HV71? Den intensitet och det närkampspel som uppvisades i matchen höll minst samma nivå som de matcher jag ser från NHL:s slutspel just nu. Enda skillnanden mellan NHL och den svenska finalen är att det är mer hjärna i den "svenska modellen". Kort sagt: - Det var ett jävla tempo!

- För övrigt är jag lite besviken på spelnivån i NHL. Det är 90% dumpa och jaga som gäller! Blir rätt enahanda i längden..

Det surras i supporterleden om vilka spelare som blir kvar, vilka som tillkommer, vilka som kommer att lämna. Själv har jag valt att vara just så där lagom "tillbakalutad". Jag "softar" helt enkelt. Tar det med ro. Minst lika intressant är att följa det som händer våra konkurenter. Spelare kommer och antas komma, eller lämna. Spännande tider minst sagt.

Tråkigare tider ser det ut att bli för Björklöven. Den räddningsplanka som syntes i form av några kapitalstarka sponsorer tycks inte räcka. Löven har åter ansökt hos tingsrätten om möjligheter till en rekonstruktion av föreningen.  Det fattas för mycket pengar - helt enkelt. Kan det bli så illa att Löven inte finns med i nästa års allsvenska? Får vi tillbaka Sundsvall då? Usch och fy för den lede i så fall..

Tänk på att:
- Rickard Gynge ratades i gulsvart men snart lirar i - ES! (AIK)
- Elias Fälth ratades av gulsvart men snart spelar i - ES! (Luleå)
- Anton Hedman ratades av gulsvart men snart spelar i - ES! (Modo)

- Tid för en viss självrannsakan kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar