3 april 2010

Mats eller Melin!

Alltid  lika spännande att sitta i väntans tider. Silly tider. Nu senast kunde man läsa i Aftonbladet att Challe Berglund inte är längre är aktuell som tränare för oss! Jag som inte ens visste att han varit aktuell! Se där tjusningen med Silly:)

Istället har nu två andra namn poppat upp som tänkbara tränaralternativ. Roger Melin och Mats Waltin. Det var inte dåligt minsann! Två etablerade och välkända tränarprofiler och båda med långa spelar och tränarkarriärer i bagaget!

Att Roger Melin går från AIK till VIK låter för mig högst osannolikt. Det blir på något sätt ett steg tillbaka i Rogers karriär. Det rimliga vore att han för upp AIK och stannar kvar. Men vem vet hur han resonerar. Kanske tycker han det vore en utmaning att ta sig an ännu ett lag som hamnat lite på dekis. Självplågare finns det lyckligtvis gott om....

Mats Waltin minns jag främst som en fantastiskt sympatisk och spelskicklig back. En lirare som satte spelet i centrum och som sällan eller aldrig hängav sig åt att stöka  på isen. Ett föredöme på sin tid. En ledargestalt både i båset och på isen. Kan inte minnas att han vid något tillfälle stått för något negativt under sin karriär som spelare...
Både dessa herrar har ett imponerande CV i bagaget. Frågan är bara vilken av dessa två som skulle passa oss bäst?

1 kommentar:

  1. Gurkgudafläsket4 april 2010 kl. 11:38

    Waltin, alla dagar i veckan. Att Melin skulle gå till VIK är som du säger, osannolikt. Jag tycker bättre om Waltin än Melin.

    SvaraRadera