18 mars 2009

Festen som kom av sig!


Det gick fort. Matchen tog slut innan den ens hade börjat. Gul-svarta pojkar ställde ut skridskorna och gick hem. Kvar stod en undrande publik och funderade över vart deras lag tog vägen. Detta var en kväll att strycka sträck över. Förtränga. Glömma bort. Sämre än så här kan det inte bli.



0 - 1
Tre små gul-svarta åkte bort i mittzon. Tre vita-gröna stormade fram. Två gul-svarta gick bort sig i egen zon. Grön-vit spelare tackade för gatan och hängde in pucken!


0 - 2
Gul-svart spelare lirar tacksamt i mittzon pucken till grön-vit spelare som får öppen gata och hänger in pucken!


0 - 3
Grön-vit spelare skjuter skott bakom kassen som studsar fram in framför gul-svart mål. Fem grön-vita vevar med klubbor och Gath träffar pucken som går i mål!


0 - 4
Gul-svart målvakt skall stöta bort pucken bakom eget mål, tappar klubban, ramlar, hamnar under grön-vit och gul-svart spelare. Domaren dömer felaktig blockering då gul-svart målvakt ligger bakom förlängd mållinje! Powerplay och grön-vit spelare skjuter skott ur dålig vinkel men pucken går in.


0 - 5
Grön-vit spelare slänger in puck mot mål där pucken träffar annan grön-vits spelares skridsko till en perfekt styrning - i mål!


1- 6
Gul-svart back i egen zon snubblar på sin egen skugga. Pucken tas av grön-vit spelare som passar en kompis och ännu ett märkligt mål är ett faktum!



Dessutom
- ramlade gul-svarta spelare på blå linjen, missar passningar på två meter, tappar puckar i passningsögonblicket eller träffar grön-vita skridskor och ben. Till detta kommer att svart puck dansar förföriskt på grön-vita lagets mållinje vid tre tillfällen utan att gul-svarta klubbor når fram.


Jag vet inte om man ens orkar blir besviken. Denna insats av mitt kära lag var så långt ifrån det förväntade att jag inte ens trodde det fanns! Plötstligt var allt så svårt. Idag fanns det spelare i det gul-svarta laget som skall ta sig en allvarlig fundera över vilket ansvar de har för sin klubb och den publik som sökte sig till hallen denna kväll. Visst kan man ha en dålig dag på jobbet, men, man får aldrig aldrig lämna hjärtat kvar i omklädningsrummet!


Idag fanns det endast en (1) spelare som förtjänar godkänt. Greg Jacina. Vilken kille. Han kämpar och han sliter i byte efter byte. Ger allt i varje situation. Dessutom är han ganska lagom elak.





Dagens kalkon!
- grön-vita lagets målvakt! Visst var Greg på Nihlstorp framför mål. Visst hade Greg kunnat låta bli att trycka med klubban mot målvakten. Men! Hallå! Jag säger bara det. Hallå? Bäste herr Nilhstorp! Din "döendesvanen" var bara pinsam. I detta fall håller jag med klacken som skanderade: "Stå upp som en riktig man"! (Jag förutsätter därmed att han inte på något sätt blev skadad!)


För övrigt:
- ett stort grattis till Gnaget som tvålade till Leksand. Jag unnar det svart-gula laget dessa poäng då de faktiskt spelat bra i tidigare matcher utan större utdelning i form av värdefulla poäng. Så storsint är jag i denna bedrövelsens stund!

- passar även på att rikta ett stort "krya på dig" till alla dessa fantastiska Leksandsfans som åter står vid randen av en misslyckad säsong. I skenet av deras monumentala besvikelse framstår vår förlust i dagens match som en fis i universum!


- var det starkt jobbat av Växjö att hota SSK hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar