26 december 2013

Annandagshockey #HA
Så har några lag vilat färdigt och drar nu igång mellandagsmatcher. Härligt!

Troja Ljungby - Karlskrona Tips: X
Resultat: 2-5
- Om KHK på allvar vill vara med i racet om en direktplats till kvalserien krävs det bortasegrar. Gärna idag. Och gärna flera i rad.  Om KHK klarar av den nöten då ska jag ta av mig kepsen och erkänna att jag hade fel. Jag tror nämligen, fortfarande, att Karlskrona inte kan försvara sin direktplats under så lång tid framöver. Anledningen är helt enkelt deras fullständigt usla bortafacit. Troja, å andra sidan, måste upp i sadeln och börja vinna sina hemmamatcher. Finns ingen annan väg bort från bottenträsket. Två lag med olika agendor men med samma mål, att vinna. Det borgar för en jämn match där desperation och transpiration(Troja) ställs mot inspiration och motivation(KHK). 

Mora IK - BIK Karlskoga Tips: 1
Resultat: 3-1
- Egentligen ska man inte försöka sig på att tippa matcher där Mora är inblandade. Man vet aldrig från omgång till omgång på vilken fot de vaknat. Mora har alla möjligheter att vinna dagens match, om de bara vill. De ställs mot ett mycket starkt BIK Karlskoga som i vanlig ordning kommer göra en stabil insats. Om Mora är på rätt humör, då vinner de dagens match. Skulle dock inte satsa några pengar på hemmaseger...

Södertälje SK - Timrå IK  Tips: 1
Resultat: 1-3
- Två forna Elitserielag möts nu i en kamp om att undvika negativt kval till våren! SSK har tappat poängkungen Damien Fleury lagom till omstarten. Trots att Damien varit inne i en formsvacka med uteblivna poäng är det en kännbar förlust. In i laget kommer, eller har kommit, William Nylander på lån från Modo. Det lag som är i mest behov av poäng(SSK) vinner dagens match. Det kommer bli tufft, hårt och jämt, men det blir hemmaseger med uddamålet..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar