4 februari 2010

Vad hände!


Denna behövs numera när gulsvart spelar:)


Dagen efter den stora islossningen ställer man sig givetvis frågan: Vad var det som hände? Sju mål i samma match och dessutom fem i andra perioden! Kan tänka mig att gulsvart för en gångs skull denna säsong hade rejält med flyt. Att vi skulle vara så mycket bättre helt plötsligt köper inte jag. Sanningen är nog att vi hade en bra dag på jobbet och Bofors en dålig. Men tänk så skönt att pendeln kan slå över till vår fördel så här i säsongens elfte timme. Det borgar för en trevlig match mot Växjö hemma på fredag. Här gäller att fortsätta smida så länge järnet är varmt, fortsätta rida på den lilla våg av framgång som "drabbat" laget.

Att spöa Växjö blir en helt annan femma. Bofors är ett lag som kan vara rätt mediokert om de inte spelar med mycket energi och fart! Utan detta blir Bofors ganska lätta att tas med. Man kan anta att det i gårdagens match var tillfälligt slut på "bränsle" i Sam Hallams pojkar!

Av det jag sett av Växjö finns här helt andra kvaliteter. Ett ramstarkt försvar, bra backar, energiska och skridskostarka forwards samt ett bra powerplay! Lägg därtill en spelidé som de följer i match efter match. Kort sagt så är Växjö på den nivå som vi vill vara - men inte är. De har en jämnhet i laget som är frapperande toppat med några riktigt duktiga spelare av hög AS-klass! Janne Karlsson gör kort sagt ett riktigt bra jobb med sitt material. Får ut det mesta och de bästa när det som mest behövs!

Om vi vinner mot Växjö - då jävlars i min låda - kan man tillåta sig att börja drömma om ett liv efter grundserien...

- Tänk att Valdix är så jäkla bra! Var kom han ifrån?

1 kommentar:

  1. Ja vad händer, har gabbarna börjat knarka?
    Eller är det Kethup effekten.

    SvaraRadera