18 februari 2010

Mo-ras

Äntligen!

Efter så många försök kunde vi äntligen nedlägga även Haralds mannar. För en tid kändes det som en omöjlighet. Detta märkliga Mora som enligt många inte borde vara så bra som de bevisligen är. Själv har jag funderat hela säsongen över Moras överväldigande framfart i serien. Hur har de burit sig åt - stundtals? Långa perioder med bara segrar, dalar med bara förluster, en ny räcka med segrar osv. Kanske har verkligheten äntligen kommit ifatt darlkarlarna nu.

Sett över säsong kan man nu konstatera att gulsvart är ett ganska bra lag - trots allt. Bortsett från AIK, Leksand och Malmö, så har vi spelat jämt med och vunnit mot alla lag. Ur det perspektivet borde vi befunnit oss på en annan plats i serien. Oj, glömde värsta laget - Almtuna! Men förutom det, så borde vi legat på plats 4 - 6 med det lag vi har idag. Men nu gör vi inte det. Så dumt...

Bara att lyfta på hatten åt de lag som presterat bättre än oss denna säsong och genom sina insatser spelat sig till sina placeringar högre upp i tabellen.

***
Förutom det tycker jag det är kul att Björklöven tagit sig samman och börjat marschen upp ur bottenträsket! Löven är för bra för att hamna i negativt kval!

***
Örebro förlorade igen och vi drar ifrån Närkingarna i tabellen. Myser med hela ansiktet!

***
AIK spelar en avgörande toppmatch mot Växjö hemma på hovet och det kommer publik - inte! Tragiskt för alla genuina gnagare som är beredda att gå genom eld och vatten för att rädda sitt lag. Man frågar sig: Var är alla AIK:s fans?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar