12 februari 2010

Missat!




Denna i vanliga fall så vakna blogg somnade till för ett ögonblick och förträngde att det är fredag och match - igen! Denna gång mot Trojanerna borta. När jag insåg detta monumentala felsteg kastade jag mig in på Radiosportens eminenta webbsidor och för att kolla läget! Vad såg man?

2 - 0 till Västerås efter tre minuter. 3-2 till Troja efter 8 minuter! 3-3 efter första perioden? Handbolls-hockey!

Måste vara en kul match att se live....

***

Så var det med det! Troja gjorde 5 och vi gjorde 4!

Matchen slut och torsk i Tallin, eller i Troja! Är säsongen över nu? Inte då. Så länge det finns is finns det hopp. Nu gäller det att samla ihop sig och vinna resten. Vore kul om vi i alla fall kan ge Bofors lite match även om det för stunden ser rätt mörkt ut..

Ponera att Bossefors förlorar alla sina kvarvarande matcher! Visst, det låtet som ett långskott rakt ut i mörkret men vad faen! Allt kan hända...

***
Tydligen gjorde inte Sperrle någon större match idag sett till insläppta mål. Kanske vi skall vänta med yxan tills vi vet mer fakta i målet(!). Var det månne backspelet som falerade denna gång. Utan bra backspel har de flesta målvakter det rätt jobbigt...

***
Leksand blandar och ger. Knapp seger mot Gnaget senast efter väldigt svajigt spel förbyttes till förlust mot Björklöven efter lojt spel. Är det möjligen kvalserieformen som börjat infinna sig?

Örebro vann, om än knappt mot IKO, och skuggar oss i tabellen. Hoppas verkligen att vi kan hålla nerkingarna bakom oss hela säsongen. Missa playoff är en sak - hamna efter ÖHK en helt annan. Det får inte hända...

Det vankas banne mig KS för Mora! Hoppas verkligen de kniper en direktplats till KS. Det skulle innebära att Kotten (leksansfans) måste infria sitt löfte att fotvandra från Leksand till Mora iförd en  - moratröja! Det skulle kunna rädda hela min säsong..

3 kommentarer:

  1. GurkOlle, det krävs inte en direktplats till kvalet för att K0tten ska promenera till Mora. Det räcker om vi tar oss till kvalet via Playoff.
    Jag har läst på lite :)

    SvaraRadera
  2. Gurkolle det kommer hända, sorry :)

    / Kexet

    SvaraRadera