20 februari 2010

AIK nästaAIK + KHL = Sant?

AIK kommer till byn på måndag. Huka er gubbar och kärringar för nu kommer storstadens bästa största, häftigaste och mest välbesökta(!) ishockeylag på besök. Ett lag med ambitioner så ofantliga att det inte går att beskriva. Laget som vill till KS, ES och KHL - allt på samma gång! Det som förvånar lite är att inte NHL lockar. Det känns som om de garderar med både hängslen, livrem och flytväst. Gnagarlagets stolta supportrar förväntar sig en enkel match mot oss Gurkor men garderar sig med att: - Om vi inte vinner så är det zebrans fel!

Personligen bryr jag mig inte så mycket om AIK:s olika ambitioner då var och en får stå för sina egna visioner - men - visst är det lite spännande att se var det hela bär hän. Med tanke på alla ovan storvulna planer är det självklart att de ser alla motståndare i hockeyallsvenskan som någon form av paria. En samling bondjävlarslag som bara är pinsamma och borde upphöra att finnas till - omedelbart. Eller åtminstone när Huvfudstadens Stolthet kommer på visit. Men för säkerhets skull garderar man sig med: - Om vi inte vinner så är det zebrans fel!

Nu kommer troligen någon Gnagare, som läser detta inlägg, ta det som ett kvitto på devisen, myten, lögnen att vi alla hatar AIK. Ska jag vara helt ärlig känner jag ingen i min vänkrets som "hatar" Gnaget! Däremot finns det många som älskar när vi vinner mot dem. Det är skillnad det. Men, å andra sidan, det kan säkert tolkas som hat, att vi vinner, av en och annan Gnagare då vi försöker störa dem i deras ambitioner att nå KS, KHL, NOL, KFUM, ES, eller ADH. Och glöm inte: - Om AIK förlorar är det zebrans fel!
 

2 kommentarer:

  1. Gurkgudafläsket21 februari 2010 18:15

    Mycket bra skrivet och ohyggligt sant, tyvärr lär inte AIK gå över till KHL. Sverige är inte moget och så vitt jag vet så ligger "AIK" i Sverige:) eller rättare sagt Solna.

    SvaraRadera
  2. Hur ser du att vi vill till khl för att rädda vår ekonomi som att vi tycker alla lag i allsvenskan är "bondjävlarslag"?? mot den mordena ishockeyn!

    SvaraRadera