1 juli 2009

Korsbandet #3I morgon bär det iväg till djurkliniken för operation. Härligt! Hunden har haft det minst sagt besvärligt allt sedan den olyckssaliga skadan uppkom. Inte nog med att det är varm, med den tjocka pälsen, hundstackarn har fått allt större problem med att röra sig. Den vill så gärna tro att allt är som vanligt och "glömmer bort" sitt onda. Rätt som det är vill den bara dra iväg med de andra hundarna inomhus. Det rasslar till i parketten men plötlsigt inser den att det inte var som - vanligt! Varje överbelastning riskerar som sagt att förvärra den skada som redan finns! Och det är minsann inte lätt att förklara allt detta - för en hund!

Så nu håller vi alla tummar för att operationen går bra, att hunden vaknar efter narkosen(!), att försäkringsbolaget betalar(!) samt att vi så snabbt som möjligt kan påbörja rehab-träningen!


2 kommentarer:

  1. Hoppas det gick bra med jycken. Har följt din blogg sedan kvalserien (Jag är SSK:are) och tycker du har en sund syn på hockey, och även andra icke hockeyrelaterade inlägg.
    Keep bloggin'!

    SvaraRadera