22 juli 2009

Många som spår nu!

Nu är det fler och fler som spår hur det ska gå...Bloggen noterar förtjust att allt fler, mer eller mindre bemedlade, börjar sia, spekulera och spå om den framtid som väntar. Nu senast var det Troja-redaktionen som stack ut hakan och gav sin vision av framtiden. Det är kul! Det är intresant! Men framförallt är det ett tydligt tecken på att vi närmar oss säsongsstart! Härligt!

Som vanligt är denna blogg för eder tjänst utsänd att spana runt på andra bloggar och forum för att kunna delge er hur vindarna blåser. För det gör det. Det blåser åt ungefär samma håll överallt!

Man kan dela in den kommande serien i tre grupper:

Grupp 1: Lag som kan vara med i kampen om top 3!
- AIK (!)
- Leksand
- Västerås
- Växjö
- Malmö

Grupp 2: Lag som kommer vara med i kampen om playoffplatser!
- Almtuna
- Mora
- Troja
- Björklöven(!)
- Bofors

Grupp 3: Lag som riskerar att hamna i negativt kval!
- Sundsvall
- Oskarshamn
- Borås
- Örebro (!)

Ungefär på detta sätt kan man sammanfatta siandet fram till idag. Skall med andra ord bli oerhört intressant att se vem som får mest rätt! Bloggen anser att det finns två lag som är särskilt svåra att placera - Örebro och Björklöven! Där kan det bli vad som helst! Allt från klockren playoffplats till nedflyttning!

- AIK kanske har den mest potenta/intressanta truppen men pga ekonomiskt trubbel kan det hända mycket innan kvalserien spelas!


Appropå AIK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar